top of page

Uit voorgaande pagina's kan u afleiden dat we onszelf hoge normen opleggen en dat we fokken volgens de regels van de KMSH, FCI en rasvereniging.


Ons streefdoel: Shiba's met een goede gezondheid - geweldige karakters - voldoen aan de ras standaard (showpotentieel)


Onze service stopt niet bij de verkoop van een puppy. Het begint al bij de keuze van de pup uit het nest. Hierbij staan wij u bij en zorgen we ervoor dat uw pup zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen en in uw gezin past qua karakter. Bij ons bent u geen nummer. Op uw vraag staan wij u bij met raad en daad om zo het samenleven met uw pup zo harmonieus mogelijk te maken en een hondenleven lang plezier te hebben.


Wij zien onszelf als een fokker met een hart voor het ras "de Shiba".


Onze teefjes krijgen steeds voldoende rust na een nestje. Hierdoor fokken wij 1 tot 2 nestjes per jaar.


Wat kost een pup?


Shiba’s krijgen over het algemeen maar kleine nesten. Het aanbod is dus klein, maar de vraag is groot. Hierdoor werken de meeste fokkers met een wachtlijst. Een correct gefokte pup, met stamboom en waarbij bij de ouders gezondheidstesten hebben gehad, is duur. Voor meer informatie over de totstandkoming van dit bedrag verwijzen wij u naar deze paginavan de rasvereniging Nippon Inu.


Geeft u liever een herplaatser een kans? Neem dan vooral een kijkje op de site vanShiba Rescue of Safe Haven Inu Rescue. Dit zijn dé organisatie’s wat betreft het herplaatsen van Japanse honden.

bottom of page